csütörtök, 23 szeptember 2021
 • A fenntartható világért
 • Stratégiát
 • Technológiát
 • Kreativitást
 • Használunk
 • Főoldal

  Rólunk

  Tovább
 • Mérnöki Tanácsadás

  Energiaellátás, Energiahatékonysági tanácsadás, Épületautomatizálás (KNX), Smart-Grid, Smart-Home

  Tovább
 • Javítási szolgáltatások

  Márkafüggetlen professzionális tápegységek, elektronikai berendezések javítása

  Tovább
 • Épületautomatizálás

  Intelligens otthoni, vállalati megoldások KNX-es rendszerrel

  Tovább
 • Fronius Szervíz Partner

  Fronius inverterek telepítése, üzembehelyezése, szervíze

  Tovább
 • Háztartási szolár erőművek

  Tervezés, Telepítés, Üzembehelyezés, Szervíz

  Tovább
 • Kültéri szekrények

  Kültéri energiaellátó szekrények

  Tovább
 • Northstar Akkumulátorok

  Northstar ólomakkumulátorok, állványok

  Tovább
A+ R A-

ABB I-BUS KNX

Bővebben: ABB I-BUS KNX

Bővebben: ABB I-BUS KNX

ABB i-bus® KNX is the synonym for smart home and intelligent building control. In this innovative system, all devices communicate with one another via a single bus cable which is installed alongside the normal power lines. This means that all electrical functions are connected with one another via the bus system, both in residential and commercial buildings.

The KNX standard

Bővebben: ABB I-BUS KNXABB i-bus® KNX is based on the simple, yet proven KNX technology which is accepted as the world’s first open standard for the control of all types of intelligent buildings - industrial, commercial or residential.

 

 

Benefits

Bővebben: ABB I-BUS KNXWith the ABB i-bus® KNX system, the buildings we occupy are easier to manage and control, resulting in increased flexibility, security, economic efficiency and convenience. The operational flexibility of an ABB i-bus® KNX electrical installation allows the everyday working or living environment to be easily adapted to the individual’s needs - now and in the future.

 

 

Applications

Bővebben: ABB I-BUS KNXThe ABB i-bus® KNX product range includes components covering the complete spectrum of applications found in today’s buildings, ranging from lighting and shutter control to heating, ventilation, security, energy management, and many more.

 

Our company designs, implements, commissions KNX projects for residential and commercial buildings. For further assistance please send inquiries to Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

 
 

ABB-free@home®

Bővebben: ABB-free@home®

Bővebben: ABB-free@home®A napelemekkel termelt villamosenergiát nem mindegy hogy hogyan fogyasztjuk el. Az optimális tervezéssel elérhetjük azt, hogy a megtermelt villamosenergiát hatékonyan tudjuk felhasználni a háztartási fogyasztók ellátására és a legnagyobb energiát elnyelő fűtés-, hűtés céljára. Az ABB-free@home® rendszer abban segít, hogy otthonát minél kényelmesebbé illetve minél energiahatékonyabbá tegye.

Praktikusság mindennapi használatra:

ABB-free@home® rendszerrel otthonát már nemcsak kapcsolókkal vezérelheti, hanem okostelefonról, táblagépről, vagy személyi számítógépről is. A rendszer egyszerűen igazítható a folyton változó igényekhez.

Nyitottság új ötletekre:

Az ABB-free@home® rendszerrel a lakásában található funkciók könnyedén automatikussá tehetők a beállított időzítések, termosztátok és mozgásérzékelők segítségével, vagy egyszerűen csak egy gomb megnyomásával. A rendelkezésre álló funkciók minden lehetséges módon kombinálhatók, így az ABB-free@home® számtalan lehetőséget biztosít kreatív ötletei megvalósításához, hogy otthonát személyre szabja.

Intelligens:

Az ABB-free@home® rendszer otthonát intelligenssé változtatja. Legyen szó akár a világítás, redőnyök, fűtés, vagy légkondícionálás vezérléséről, esetleg a kaputelefonról, a kényelem, biztonság és hatékonyság távirányítható. Akár fali kapcsolóról, vagy okostelefonról.

Egyszerű beállítás pár lépésben

Letisztult és egyszerű kezelőfelület:
Az ABB-free@home® alkalmazás jól átlátható és egyszerűen kezelhető. Induláskor a rendszerben található összes készülék megjelenik lehetőségként a képernyőn, és ezek egyszerűen elhelyezhetők a lakás digitális megfelelőjén.

Kültéri szekrények

SiteStarTM - Egy költséghatékony és energiatakarékos kültéri klimatizált akkumulátorszekrény

A külső hőmérséklet nagy mértékben befolyásolja az akkumulátorok élettartamát. Minden 10°C-os növekedés az ideális 20°C-os hőmérséklethez képest megfelezi az akkumulátorok élettartamát. 40°C-on, egy 10 éves élettartamú akkumulátor már csak 2 és fél évet bír ki. Ennek a ténynek komoly ráhatása van mind a csere költségek növekedésében, mind pedig a környezetre való ráhatásában.


A SiteStar szekrények megnövelik az akkumulátorok hasznos élettartamát és energiát takarítanak meg

A SiteStar™ szekrényeket mind beltérre mind pedig kültérre tervezték egy kiválló minőségű szigetelő anyag és egy nagy hatásfokú klíma berendezés segítségével. Egy nagyon költséghatékony klíma technológia-, és egy kiváló szigetelésű szekrényfal felépítéssel, az akkumulátorok optimális hőmérsékleten működnek alíg egy égőnek megfelelő teljesítményfogyasztással. Ez akár 95%-os energiamegtakarítást is jelenthet a tradicionális klímaszekrényekhez képest.

Letöltés SiteStar alacsony kültéri szekrény (HU) SiteStar Small
  SiteStar magas kültéri szekrény (HU) SiteStar Small

 

SiteStar™ HiCap 2-2 

Az új SiteStar™ HiCap 2-2 az első kültéri szekrény a távközlési iparban mely két-zónás klímát tartalmaz különálló kompresszor rendszerrel: egy az akkumulátoroknak, egy pedig az áramellátó rendszernek vagy más elektronikai berendezésnek. A különálló klíma zonák, optimális hőmérsékletet biztosítanak az érzékeny elektronikai berendezéseknek anélkül, hogy energiát pocsékolnának el felesleges hűtésre. 

 

Letöltés SiteStar HiCap 2.2 kültéri szekrény (HU) SiteStar Small
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indoor Battery Racks

Indoor Battery Racks for Telecom applications (48VDC):

For Northstar front terminal batteries 100Ah-180Ah /48VDC - 4 batteries per shelf

Bővebben: Indoor Battery Racks

 

 

 

 

Indoor Battery Racks and Cabinets for Datacenter applications (480VDC-600DC):

Tailor made solutions for any size, brand of battery.

Bővebben: Indoor Battery Racks